Süda-Care, voetverzorging op niveau

Süda-Care

In mijn praktijk werk ik met Süda Care voetverzorgingsprodukten.  Deze produkten bestaan uit natuurlijke bestanddelen. De grootste uitdaging is het steeds weer verbeteren en ontwikkelen van de producten. Dit leidt tot een groot aanbod. Ook voor mensen met diabetes mellitus  is er voldoende keus. Suda Care

De producten zijn van zeer goede kwaliteit, hebben een rijke samenstelling van werkzame stoffen en geven zichtbaar resultaat. Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor iedere voet de juiste crème te gebruiken.

Ik wil er graag een paar noemen:

Süda-care voetbalsem

Deze voetbalsem is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De kamille bestanddelen en de etherische olie en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële en anti-mycotische werking.

Canola Lipo Creme

Deze crème zorgt ervoor dat de huid er zacht en gezond uitziet. Biedt bescherming overdag en intensieve verzorging tijdens de nacht. Is goed te gebruiken bij droge huid met kloven. Bevat geen kleurstoffen,minerale olie of vaseline.

Eisgel

Verkoelende voetbalsem voor vermoeide en branderige voeten. Vooral na zware belasting van voeten en benen door lang staan of lopen of na intensief sporten is eisgel aangenaam verfrissend voor de vermoeide huid.

Beenbalsem

Deze balsem voor uw benen bestaat uit een samenstelling van paardenkastanje extracten en vitaminen. Zij bevorderen het natuurlijke herstel van uw huid. Een zachte massage bevordert de doorbloeding.

Handbalsem

Milde en beschermende handcrème. Zeer geschikt voor de droge schilferige huid met eventueel kloven. De huid wordt weer zacht en elastisch. De verzorgende en vochtinbrengende bestanddelen worden snel opgenomen en vormen een ideale  bescherming. Meerdere malen per dag te gebruiken.

Dit zijn een paar voorbeelden van de voetverzorgingsprodukten van Süda Care.

Süda Care Voetverzorginsprodukten zijn alleen bij de pedicure verkrijgbaar. Staat uw product niet genoemd? Stel uw vraag aan Elja.